Diner van 17.00 - 19.30 uur
Voorgerechten |
|
Broodplankje, boerenbruin met dip (aioli en pesto) |
€ 7,50 |
Vers gesneden carpaccio met truffelmayonaise |
€ 14,75 |
Verse tomatensoep met brood en roomboter |
€ 8,25 |
Gamba’s in pittige knoflookolie |
€ 13,50 |
Gefrituurde inktvisringen met aioli |
€ 8,00 |
Burrata met een salade van komkommer, munt, pesto en pistache |
€ 14,50 |
Tartaar van komkommer met sesamdressing, boekweit crumble en zoetzure rode ui + gerookte zalm |
€ 9,50 € 4,75 |
|
|
Hoofdgerechten |
|
Krokante kipburger (200 gr) met chilimayonaise, verse friet en sla |
€ 22,50 |
Avocadoburger met mango chutney, verse friet en sla |
€ 22,50 |
Groentelasagne met Parmezaanse kaas en pesto |
€ 18,50 |
Stadsalon met gemarineerde kippendij, verse friet, kaas, knoflooksaus en sla |
€ 17,50 |
Vispotje met witvis, zalm en gamba’s |
€ 19,50 |
Saté van de haas met pindasaus, verse friet en sla |
€ 23,00 |
Gemarineerde spare ribs met verse friet, sla, knoflooksaus en barbecuesaus |
€ 24,50 |
Sous-vide gegaarde groente met soya lak en zoete aardappel mouseline + zacht gegaard buikspek |
€ 18,50 € 6,00 |
|
|
Salades |
|
Vers gesneden carpaccio met truffelmayonaise |
€ 18,00 |
Gerookte zalm met dille mayonaise, rode ui en kappertjes |
€ 19,25 |
Warme geitenkaas met huisgemaakte appelcompote en honing | € 17,50 |
Geroosterde seizoensgroente met sinaasappeldressing |
€ 17,50 |
Pulled chicken met barbecuesaus en coleslaw |
€ 17,50 |
Burrata met een salade van komkommer, munt, pesto en pistache |
€ 14,50 |
|
|
Poké Bowls |
|
Poké Bowl met verse zalm, sesam dressing, wakame, edamame en avocado |
€ 17,75 |
Poké Bowl met pulled chicken, hoisin saus, gebakken ui en avocado |
€ 16,50 |
|
|
Desserts |
|
Aardbeienparfait met verse aardbeien en slagroom |
€ 8,50 |
Limoncello tiramisu |
€ 8,50 |
Sinaasappel pannacotta met chocolademousse |
€ 8,50 |
Appeltaart met vanilleijs en slagroom |
€ 8,50 |