AGENDA

Saturday 24 April

COLLEGA'S GEZOCHT

Wij kunnen niet wachten!! Het moment dat wij onze deuren weer mogen openen komt steeds dichterbij, dus wij zijn...
Wij kunnen niet wachten!! Het moment dat wij onze deuren weer mogen openen komt steeds dichterbij, dus wij zijn alvast op zoek gegaan naar echt flexibele en culinaire toppers. Naar jou dus! Wie zijn wij? Gasterij Stadzigt in Naarden is geen gewoon restaurant. Het is ook geen gewone vergader- en evenementenlocatie. Het is een unieke plek met een onderscheidend karakter midden in een prachtig natuurgebied. Het zit verankerd in het DNA van de locatie en de medewerkers dat men hier gasten wil verrijken met (h)eerlijk eten en drinken in combinatie met de veelzijdigheid en schoonheid van de natuur. In elke ruimte stap je een andere sfeer binnen; onze winkel, het restaurant, het terras, de vergaderzalen. Samen vormen ze een mooi, kloppend geheel gebaseerd op onze kernwaarden; de "6 G" van Stadzigt: -Gastvrij-Groen-Gezond-Genieten-Gezellig-Gastrologisch-Naast “gewoon lekker eten” staan er iedere dag wisselende gerechten op het menu. Onze bites, tussendoortjes en zoetigheden kenmerken zich door verrassende en natuurlijke smaken. Op onze drankenkaart vind je verschillende soorten dranken, koffie en thee uit alle windstreken en lokaal. De wijnen en bieren die je bij ons kunt proeven komen uit alle delen van de wereld en lokaal. Wat bieden wij? Wij hebben werk voor leuke, creatieve en flexibele zelfstandig werkend koks (zowel 1 fulltimer als 1 parttimer, variërend van ongeveer 16 tot 38 uur in de week) Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 9.00 - 17.00 uur. Best lekker toch? Wie ben jij? Als Zelfstandig Werkend Kok bij Gasterij Stadzigt is voor jou elke dag weer een leuke uitdaging. Je bent omringd door collega’s met passie voor het vak. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor warme en koude lunches, borrels en (op reservering) soms ook het diner van velen gasten. Jouw wereld stopt niet bij de vier muren van je keuken en de display van je Rational oven, maar omvat ook onze gastenruimtes! Hoe gaaf is dat? Je bereidt zelfstandig (h)eerlijke gerechten met verse ingrediënten. Daartoe behoren ook taken als het verrichten van een verantwoorde inkoop, voorbereidende werkzaamheden, het beoordelen van te gebruiken ingrediënten, het bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving en borging van de hygiënevoorschriften. Je bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd. Volg je je eigen vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie. Gebruik je je keukenapparatuur op een efficiënte en veilige manier. Houdt je jouw keuken netjes omdat hygiëne en duurzaam werken voorop staat. Help je natuurlijk met het schoonmaken en organiseren van je eigen keuken en apparatuur. Je vul items bij tijdens je shift en instrueert je collega’s. Natuurlijk maak je zelf, samen met je bedrijfsleider, je eigen wisselende seizoenskaarten en kun jij je culinaire creativiteit echt bij ons kwijt binnen de verantwoorde parameters.  Gasterij Stadzigt biedt jou;• Werken in een prima uitgeruste keuken- en restaurant omgeving met hoogwaardige apparatuur en efficiënte routing• Werken in een supergaaf team, op basis van de horeca CAO• Een interessante job op een bijzonder mooie plek, op parttime of fulltime basis• Een passend salaris afhankelijk van je werklust, positiviteit, creativiteit en ervaring• Een 32 tot 38-urige werkweek (parttimers vanaf minimaal 6-8 uur per week)• 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband• 8% vakantiegeld en een pensioenregeling via het Pensioenfonds Horeca & Catering• Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie• Een energieke werkplek met leuke collega’s en gezamenlijke activiteiten. Van jou verwachten wij: een afgeronde koksopleiding of gelijkwaardig kennis van en passie voor het koksvak. Productkennis op het gebied van ‘wereldse’ gerechten en ingrediënten. Relevante werkervaring is een pré. Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd of Parttime, bepaalde tijd. Werkschema: Flexibel werkrooster van maandag tot zondag. Overwegend overdag! Licentie en/of certificaat:Sociale Hygiëne (Aanbevolen) HACCP (Aanbevolen) Ben jij of ken jij iemand die blij wordt van bovenstaande? Mail je CV en motivatie naar: info@gasterijstadzigt.nl
Lees meer
Saturday 24 April

FLEXIBELE EN VLOTTE OPROEPKRACHTEN VOOR GASTERIJ STADZIGT

Hé daar! Ben je bijna klaar met je eindexamen? Enne.. Zoek je een superleuke job op een topstekkie bij jou in de...
Hé daar! Ben je bijna klaar met je eindexamen? Enne.. Zoek je een superleuke job op een topstekkie bij jou in de buurt? Wij kunnen niet wachten!! Het moment dat wij onze deuren weer mogen openen komt steeds dichterbij, dus wij zijn alvast op zoek gegaan naar echt flexibele en vlotte oproepkrachten!! Naar jou dus! Wie zijn wij? Gasterij Stadzigt in Naarden is geen gewoon restaurant. Het is ook geen gewone vergader- en evenementenlocatie. Het is een unieke plek met een onderscheidend karakter midden in een prachtig natuurgebied. In elke ruimte stap je een andere sfeer binnen; onze winkel, het restaurant, het terras, de meeting rooms. Samen vormen ze een mooi, kloppend geheel gebaseerd op de 6 G van StadziGt: -Gastvrij-Groen-Gezond-Genieten-Gezellig-Gastrologisch- Naast “gewoon lekker eten” staan er iedere dag wisselende gerechten op het menu. Onze bites, tussendoortjes en zoetigheden kenmerken zich door verrassende en natuurlijke smaken. Op onze drankenkaart vind je verschillende soorten dranken, koffie en thee uit alle windstreken en lokaal. De wijnen en bieren die je bij ons kunt proeven komen uit alle delen van de wereld en lokaal. Wat bieden wij? Wij hebben werk voor leuke, flexibele (oproep-)medewerkers BEDIENING Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 9.00 - 17.00 uur. Best lekker toch? Wie ben jij? Een leuke, sociale, vlotte en flexibele schoolverlater (minimaal 16 jaar) die graag met verschillende mensen werkt en onderdeel wil zijn van een supervet team! Jij weet wat gezelligheid en gastvrijheid betekent! Gasterij Stadzigt biedt jou; • Werken in een prima restaurantomgeving met hoogwaardige apparatuur en efficiënte routing • Werken in een supergaaf team, op basis van de horeca CAO • Een interessante afwisselende job op een bijzonder mooie plek, op oproepbasis • Een passend salaris afhankelijk van je werklust, positiviteit, flexibiliteit en ervaring • Een energieke werkplek met leuke collega’s en gezamenlijke activiteiten Van jou verwachten wij; • Interesse in ons, onze gasten en de mooie omgeving van Naarden • Vriendelijkheid en positiviteit • Werklust • Flexibiliteit • Teamplayer • Gewoon netjes op tijd komen • Enne… de rest leren we je graag op locatie! Soort dienstverband: Oproepbasis Werkschema: Flexibel werkrooster van maandag tot zondag. Altijd lekker overdag!
Lees meer