AGENDA

Thursday 15 October

GASTERIJ STADZIGT VANWEGE CORONA MAATREGELEN GESLOTEN

Met pijn in ons hart moeten we jullie informeren dat we weer moeten sluiten.....We zijn ontzettend blij met jullie...
Met pijn in ons hart moeten we jullie informeren dat we weer moeten sluiten.....We zijn ontzettend blij met jullie komst in de afgelopen vier maanden waardoor we er nu beter voor staan dan in maart. We hopen dat we over niet al te lange tijd weer open mogen en verwelkomen jullie dan heel erg graag bij Gasterij Stadzigt!
Lees meer
Monday 22 March

COFFEE TO GO

Elke zondag van 11.00 - 17.00 uur is Gasterij Stadzigt geopend voor coffee to go.....Helpt u ons ook door deze...
Elke zondag van 11.00 - 17.00 uur is Gasterij Stadzigt geopend voor coffee to go.....Helpt u ons ook door deze uitdagende periode heen? Tot spoedig ziens, team Gasterij Stadzigt
Lees meer
Sunday 11 April

COLLEGA'S GEZOCHT

Wij kunnen niet wachten!! Het moment dat wij onze deuren weer mogen openen komt steeds dichterbij, dus wij zijn...
Wij kunnen niet wachten!! Het moment dat wij onze deuren weer mogen openen komt steeds dichterbij, dus wij zijn alvast op zoek gegaan naar echt flexibele en culinaire toppers. Naar jou dus!Wie zijn wij?Gasterij Stadzigt in Naarden is geen gewoon restaurant. Het is ook geen gewone vergader- en evenementenlocatie. Het is een unieke plek met een onderscheidend karakter midden in een prachtig natuurgebied. Het zit verankerd in het DNA van de locatie en de medewerkers dat men hier gasten wil verrijken met (h)eerlijk eten en drinken in combinatie met de veelzijdigheid en schoonheid van de natuur. In elke ruimte stap je een andere sfeer binnen; onze winkel, het restaurant, het terras, de vergaderzalen. Samen vormen ze een mooi, kloppend geheel gebaseerd op onze kernwaarden; de "6 G" van Stadzigt: -Gastvrij-Groen-Gezond-Genieten-Gezellig-Gastrologisch-Naast ā€œgewoon lekker etenā€ staan er iedere dag wisselende gerechten op het menu. Onze bites, tussendoortjes en zoetigheden kenmerken zich door verrassende en natuurlijke smaken. Op onze drankenkaart vind je verschillende soorten dranken, koffie en thee uit alle windstreken en lokaal. De wijnen en bieren die je bij ons kunt proeven komen uit alle delen van de wereld en lokaal.Wat bieden wij?Wij hebben werk voor leuke;Creatieve en flexibele zelfstandig werkend koks(Zowel 1 fulltimer als 1 parttimer, variĆ«rend van ongeveer 16 tot 38 uur in de week)Onze openingstijden zijn maandag t/m zondag van 9.00 - 17.00 uur.Best lekker toch?Wie ben jij?Als Zelfstandig Werkend Kok bij Gasterij Stadzigt is voor jou elke dag weer een leuke uitdaging. Je bent omringd door collegaā€™s met passie voor het vak. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor warme en koude lunches, borrels en (op reservering) soms ook het diner van velen gasten. Jouw wereld stopt niet bij de vier muren van je keuken en de display van je Rational oven, maar omvat ook onze gastenruimtes! Hoe gaaf is dat? Je bereidt zelfstandig (h)eerlijke gerechten met verse ingrediĆ«nten. Daartoe behoren ook taken als het verrichten van een verantwoorde inkoop, voorbereidende werkzaamheden, het beoordelen van te gebruiken ingrediĆ«nten, het bewaken van onze kwaliteitsnormen en naleving en borging van de hygiĆ«nevoorschriften. Je bereid de gerechten op de juiste manier en op tijd. Volg je je eigen vaste instructies met betrekking tot recepten en presentatie. Gebruik je je keukenapparatuur op een efficiĆ«nte en veilige manier. Houdt je jouw keuken netjes omdat hygiĆ«ne en duurzaam werken voorop staat. Help je natuurlijk met het schoonmaken en organiseren van je eigen keuken en apparatuur. Je vul items bij tijdens je shift en instrueert je collegaā€™s. Natuurlijk maak je zelf, samen met je bedrijfsleider, je eigen wisselende seizoenskaarten en kun jij je culinaire creativiteit echt bij ons kwijt binnen de verantwoorde parameters. ā€ƒGasterij Stadzigt biedt jou;ā€¢ Werken in een prima uitgeruste keuken- en restaurant omgeving met hoogwaardige apparatuur en efficiĆ«nte routingā€¢ Werken in een supergaaf team, op basis van de horeca CAOā€¢ Een interessante job op een bijzonder mooie plek, op parttime of fulltime basisā€¢ Een passend salaris afhankelijk van je werklust, positiviteit, creativiteit en ervaringā€¢ Een 32 tot 38-urige werkweek (parttimers vanaf minimaal 6-8 uur per week)ā€¢ 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverbandā€¢ 8% vakantiegeld en een pensioenregeling via het Pensioenfonds Horeca & Cateringā€¢ Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatieā€¢ Een energieke werkplek met leuke collegaā€™s en gezamenlijke activiteitenVan jou verwachten wij;Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardig kennis van en passie voor het koksvakProductkennis op het gebied van ā€˜wereldseā€™ gerechten en ingrediĆ«nten Relevante werkervaring is een prĆ© Soort dienstverband: Fulltime, Bepaalde tijd of Parttime, bepaalde tijdWerkschema:Flexibel werkrooster van maandag tot zondag. Overwegend overdag!Licentie en/of certificaat:Sociale HygiĆ«ne (Aanbevolen)HACCP (Aanbevolen)Ben jij of ken jij iemand die blij wordt van bovenstaande?Mail je CV en motivatie naar: info@gasterijstadzigt.nl
Lees meer